top of page

Muziekavonden 2016 Coornhert Lyceum


Elk jaar vinden er op het Coornhert Lyceum Haarlem muziekavonden plaats.

Ook dit jaar werdt het licht en video gedaan door onze technici, Het geluid werdt gedaan door een extern bedrijf ''Kater Audio''.

Met behulp van Arnaka audio en showrent hebben we onze ideeën uit kunnen werken, zo hebben we een cirkeltruss opgehangen met 8 kleine movingheadjes en een groot wit cirkeldoek.

Op het cirkeldoek werden onze live camerabeelden (3 camera's) en visuals geprojecteerd.

Door een ernstige computerstoring werkte onze lichttafel niet meer, dit gebeurde 2 uur voordat de eerste avond zou beginnen. alle 187 lichtstanden raakten hierbij verloren. na wat telefoontjes stond Showrent na een haf uur met een nieuwe lichttafel voor de deur. Na een zeer korte uitleg konden we beginnen aan de avond welke succesvol uitpakte.

Het schoolorkest opende de avonden met de Suite: Pirates Of The Caribbean en speelde daarna de "Fool's Overture". Een song van Supertramp van het album "Even In The Quietest Moments". Het Kamerkoor ging op de Queen toer en zong het gevoelige "Love Of My Life". Het Salonorkest waagde zich aan de filmmuziek van "Soldaat van Oranje" . De Big Band sloot de avond swingend met "Save The Last Dance For Me". Op het programma stond verder muziek van Maarten van Roozendaal, Adele, Amy Winehouse en Beyoncé.

Featured Posts
Recente Posts
Archief
Zoek Bij Tags
Er zijn nog geen tags.
Deel Dit
bottom of page